Onze diensten

Onze uitgebreide diensten voor autoverzorging en -poetsen zijn ontworpen om uw voertuig in topconditie te brengen en te houden. Met behulp van geavanceerde technieken, hoogwaardige producten en een ongeëvenaarde aandacht voor detail, streven we ernaar om uw auto te laten stralen als nooit tevoren. Ontdek hieronder onze diverse diensten:

1.

Grondige autoreiniging: Onze professionele reinigingsdiensten omvatten een diepgaande interieur- en exterieurreiniging. We verwijderen vuil, stof, vlekken en geuren, en reinigen elke hoek en spleet van uw auto om een frisse en aangename omgeving te creëren.

2.

Lakbehandeling en polijsten: Met onze lakbehandeling en polijstdiensten herstellen we de glans van uw auto en verwijderen we krassen, swirls en andere onvolkomenheden. Uw lak zal weer stralen als nieuw, waardoor uw auto een verbluffende uitstraling krijgt.

3.

Bekleding en leerbehandeling: We bieden uitgebreide behandelingen voor bekleding en leer, waarbij we vlekken verwijderen, de stof reinigen en beschermen tegen toekomstige schade. Onze behandelingen verlengen de levensduur van uw bekleding en zorgen voor een frisse en luxueuze uitstraling.

4.

Glas- en raamreiniging: Onze specialisten zorgen voor heldere en vlekkeloze ramen, zowel aan de binnen- als buitenkant van uw voertuig. Met grondige reinigingstechnieken verwijderen we hardnekkige vlekken, strepen en aanslag, waardoor uw ramen perfect transparant worden.

5.

Velgenreiniging en bandenverzorging: We laten uw velgen weer glanzen door hardnekkig vuil, remstof en oxidatie te verwijderen. Daarnaast bieden we bandenverzorging om de uitstraling en levensduur van uw banden te verbeteren.

6.

Geurverwijdering: Onze geavanceerde geurverwijderingstechnieken zorgen voor een frisse en aangename geur in uw auto. We elimineren hardnekkige geuren, zoals rook, huisdierengeuren en andere ongewenste geurtjes, waardoor uw rijervaring weer plezierig wordt.

7.

Detailing op maat: Als u op zoek bent naar een op maat gemaakte autoverzorgingsoplossing, bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen onze diensten afstemmen op uw specifieke behoeften en eisen, zodat uw auto de aandacht krijgt die het verdient.

Bij CCS Clean Nijkerk staan we garant voor de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van deskundige autoverzorgingsprofessionals zorgt ervoor dat uw auto in optimale staat wordt gebracht en blijft. Laat uw voertuig verzorgen door de experts en ervaar de transformatie van

Neem contact met ons

Ardeschstraat 15a
3861KX Nijkerk