CSS Clean Nijkerk

Welkom bij ons toonaangevende auto poetsbedrijf, waar we streven naar het verheffen van de schoonheid van uw geliefde voertuig naar ongekende hoogten. Met een meesterlijk oog voor detail en een passie voor perfectie, bieden wij een ongeëvenaarde auto poetservaring die uw auto in een schitterende staat achterlaat.

Autopoetsbedrijf 

Bij CCS Clean Nijkerk weten we dat uw auto meer is dan zomaar een vervoermiddel. Het is een symbool van stijl, status en persoonlijkheid. Daarom hebben we een team van getalenteerde autoverzorgingskunstenaars samengebracht, die de fijne kneepjes van het vak beheersen en elke uitdaging aangaan met de grootste deskundigheid.

15 jaar ervaring

Ons team van ervaren vakmensen beschikt over de expertise en vaardigheden om uw auto te transformeren tot een meesterwerk op wielen. Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken, het herstellen van de lak, het reinigen van het interieur of het polijsten van de ramen, wij gaan met de grootste zorg te werk om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Jouw Auto, Onze Passie

Waarom genoegen nemen met minder als uw auto de aandacht en verzorging verdient die alleen een professioneel auto poetsbedrijf kan bieden? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw auto naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Bij CCS Clean Nijkerk laten we uw auto stralen als nooit tevoren.

Neem contact

Ardeschstraat 15a
3861KX Nijkerk